No open casting calls for the moment

Vill du skicka in en ansökan om att vara med i Parad Medias och Svenska Yles nya matlagningsprogram? Då har du kommit rätt. Vi är nu på jakt efter Svenskfinlands nya mästerkockar, och alla barn i övre lågstadieåldern och de som nyss börjat högstadiet är välkomna att söka!

Det nya matlagningsprogrammet är ingen tävling, utan vi är ute efter barn som verkligen älskar att pyssla i köket och som trivs med att stå framför kameran och berätta historier. Vi söker alltså sociala typer med ett brinnande intresse för matlagning!

Första steget är att göra en selftape. Det betyder att man skall filma en presentationsvideo om sig själv enligt anvisningarna nedan. För oss är det viktigt att hela familjen är med noterna, så samarbeta gärna och glöm inte att ha roligt!

Anvisningar för selftape -videon

Filma själv eller be om hjälp att spela in en kort video där du tillreder en maträtt som du själv tycker om att laga. Berätta också lite om dig själv och ditt matlagningsintresse. Maxlängd för videon är 5 minuter. Glöm inte att nämna ditt namn och var du bor i själva videon.

Då videon är klar kan du antingen skicka den per whatsapp till numret 044 491 9448, eller dela en länk till videon i formuläret nedan. Även om du skickar videon per whatsapp, ska du fylla i formuläret, så vi kan kontakta dig senare.

Anmäl dig senast fredagen den 29.04.

Please enter a number from 0 to 100.
Eller
Samtycke(Required)